www.auto-design.ro

Odorizante auto personalizate

Experiența noastră de peste 15 ani în producția odorizantelor auto personalizate reprezintă soluția perfectă pentru promovarea imaginii tale

www.auto-design.ro

Odorizante auto personalizate – Soluția perfectă pentru promovarea imaginii tale

Experiența noastră de peste 15 ani în  producția odorizantelor auto personalizate reprezintă soluția perfectă pentru promovarea imaginii tale.

Odorizantele auto personalizate sunt realizate de noi pe suport din carton absorbant de 1,5 mm si sunt impregnate cu diverse esențe de parfumare: new car, bubble gum, piersică, esențe florale, fresh, antitabac, ocean, etc.

Dacă nu aveți grafica stabilită putem lucra împreună până la realizarea variantei care vă reprezintă cel mai bine.

www.auto-design.ro

Odorizante auto personalizate

Iți dorești un ambient plăcut în locurile în care petreci o bună parte din zi? Un miros care să îți stimuleze simțurile și să iți provoace o stare de bine în tot acest timp? Acum totul este mai simplu, deoarece procedura de a împrospăta ambientul mașinii este mai simplă cu odorizantele auto personalizate pe care Auto Design ți le pune la dispoziție.

Cu siguranță simți o bucurie interioară și starea de bine te cuprinde atunci cînd în jurul tău plutește un miros care te atrage. Există mai multe modalități prin care să-ți aduci propriul spațiu la ambientul pe care ți-l dorești, iar principala diferență dintre ele este facută de către efortul ce trebuie depus pentru a ajunge la rezultatul dorit. Motiv pentru care, cu gîndul de a-ți simplifica viața și de a te ajuta să câștigi timp prețios, am dezvoltat gama de produse prin care sa înmiresmezi în mod inteligent habitaclul dorit.

Astfel, la Auto Design gasesti odorizante auto personalizate impregnate cu esente de parfumare care îți vor incânta simțurile.

odorizante-personalizate-800x800
odorizante-personalizate-2-800x800
www.auto-design.ro

De ce ai nevoie de odorizante profesionale pentru masina?

Calitatea produselor și mirosul plăcut al esențelor de parfumare sunt principalele criterii pentru care sa alegi sa odorizezi astfel spatiul, iar un alt atuu îl reprezintă raportul calitate-preț, ce te va ajuta de-a lungul timpului să faci economii importante. Odorizantele auto personalizate sunt o soluție modernă de împrospătare a ambientului din interiorul mașinii tale și îl transformă permanent în unul primitor. Gama larga de esențe de parfumare din care poți alege fac posibilă crearea cu succes a unei senzații de relaxare completă.

Profită și de prețurile excelente la care poți comanda odorizantele auto personalizate și bucură-te de o experiență placută oferită de  Auto Design, partenerul tău in crearea și păstrarea stărilor de bine care te definesc.