www.auto-design.ro

Serigrafie plana

Imprimarea serigrafica este un procedeu economic de personalizare a obiectelor promotionale.

www.auto-design.ro

Despre serigrafia plana

In tipografie aproape orice este posibil. Pentru ca totul să fie posibil, atunci când avem nevoie de a imprima și pe alte suporturi decât hârtia, serigrafia iși intră în rol. Marele avantaj al serigrafiei îl constituie flexibilitatea.

Imprimarea prin serigrafie se poate face pe cel mai divers suport material solid: sticla, plastic, plexiglas, PVC, PP (polipropilena), PE (polietilena), metal, hârtie, piele și textile. Imprimatele serigrafice au calitatea de a fi deosebit de rezistente la lovituri, zgârieturi, intemperii și radiatii solare.

Cu ajutorul serigrafiei putem personaliza obiecte de artă și decorative, articole personale sau industriale și mai ales obiecte de reclamă și protocol. Nu în ultimul rand, imprimarea serigrafică este un procedeu economic de personalizare a obiectelor promoționale.

serigrafie-textila-1-800x800
serigrafie-textila-2-800x800-2
www.auto-design.ro

Serigrafie plană Bacau

Gama de servicii pe care le oferim folosind imprimare prin serigrafie sau transfer de serigrafie este foarte variată: imprimări autocolante, personalizare tricouri, imprimări scrumiere, imprimări cuburi hîrtie birou, personalizări agende, personalizări brelocuri, personalizări brichete, personalizări pixuri, personalizare șepci, personalizare bandane, personalizare jachete, imprimări șorturi, imprimări sacoșe textile, imprimări fanioane, imprimări salopete, imprimări caciuli, personalizări umbrele, personalizări genți, imprimări halate, imprimări cravate, personalizare lanyard-uri, etc.